Web development

Heb je een mooie website nodig voor je bedrijf of stichting? Codecs levert het gehele plaatje van design tot implementatie. Een mooie website is het visite kaartje voor je bedrijf. Codecs realiseert zich dit uitermate goed.

Een website gaat dan ook niet eerder live voordat deze pixel perfect is en volledig werkt. Laat je eens nader informeren door ons deskundig team.

Design

Onze designers zijn op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van webdesign en zullen een aantal voorstellen maken voor het ontwerp. In samenspraak met de klant zullen de nodige aanpassingen gedaan worden. Wij streven altijd naar een pixel perfect design.

Responsive design

Een goedwerkende mobiele website mag niet meer ontbreken. Daarom worden alle websites standaard volledig responsive opgeleverd tenzij anders gewenst. Daarnaast ondersteunen onze designs de nieuwste versies van browsers.

Reactive widgets

Heb je al een bestaande website en wil je een coole widget toevoegen zoals bijvoorbeeld een chatbox voor support of een koppeling met een sociaal media platform. Codecs staat klaar om je website een boost te geven met een nieuwe widget.

Geïnteresseerd?

Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvende offerte.

Vul het formulier in!

© 2014 - 2019 Codecs B.V.
Alle rechten voorbehouden.