Software ontwikkeling

Onze ontwikkelaars zijn van alle markten thuis op het gebied van software-ontwikkeling en projectmatig werken. Of het nu om het bouwen van API's of maatwerksystemen gaat, onze ontwikkelaars bouwen het met enorm veel passie en plezier.

Heb je een analyse tool nodig voor je webshop? Heb je een koppeling met een payment service provider nodig? Wil je een user-generated content systeem laten bouwen? De experts van Codecs kunnen het realiseren.

Kennis

Codecs heeft veel kennis in huis. Een kleine greep van de kennisgebieden zijn: Linux, PHP, MySQL, JavaScript, Node.js, React.js, Next.js, Flutter, Golang en Docker. Dit is lang niet alles. Afhankelijk van de wensen en eisen kunnen wij ook met andere talen, frameworks of systemen werken.

Veiligheid

Het is belangrijk dat de veiligheid van het systeem gewaarborgd is. Dit begint meestal bij een veilige toegang tot de systemen vanaf de verschillende gewenste locaties via een VPN verbinding. Daarnaast openen we enkel de poorten die nodig zijn op de server.

Nazorg

Nadat het systeem of de software is opgeleverd houdt de dienstverlening van Codecs niet op. Er zijn diverse mogelijkheden om de nazorg goed in te regelen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een periode stand-by staan om problemen direct te verhelpen of uitbreidingen toe te voegen.

Geïnteresseerd?

Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvende offerte.

Vul het formulier in!

© 2014 - 2019 Codecs B.V.
Alle rechten voorbehouden.