Consultancy

Codecs komt ook graag op locatie als technisch partner, adviseur of extra mankracht. We staan je bedrijf graag bij om moeilijke beslissingen te maken en om knopen door te hakken. Onze kennis is er voor jouw bedrijf om deze te laten groeien.

Samen met Codecs sta je sterk om het maximale uit je bedrijf te halen. Codecs gaat door waar anderen stoppen. Maak snel eens een afspraak voor de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Flexibel

Codecs is enorm flexibel. We komen graag naar je toe om je te adviseren of bij te staan om ingewikkelde vraagstukken op te lossen. Wij kunnen zowel zelfstandig of in teamverband werken. Het is maar net wat het handigste is om het project succesvol te maken.

Complexe uitdagingen

Sommige vraagstukken kunnen enorm complex zijn. Soms zelfs zo complex dat het hele project stil ligt. Het is dan een verademing om er een ander team naar te laten kijken. Deze hebben vaak andere inzichten en oplossingen. Codecs lost de meest complexe oplossingen graag op.

Workflow

De snelheid van ontwikkelen staat of valt vaak bij de opzet van de ontwikkel workflow. Codecs brengt graag je workflow in kaart om deze vervolgens een boost te kunnen geven, zodat je veel tijd en geld bespaart bij de verdere ontwikkeling. Deployen moet met één druk op de knop gebeuren.

Geïnteresseerd?

Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvende offerte.

Vul het formulier in!

© 2014 - 2019 Codecs B.V.
Alle rechten voorbehouden.