Automatisering

Heb je een slim idee om een bepaald handmatig proces te automatiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem eens contact op met Codecs om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Het kan je namelijk enorm veel tijd, geld en moeite besparen door dat ene proces te automatiseren.

Codecs heeft enorm veel ervaring in het bouwen van zeer gebruiksvriendelijke dashboards met gebruikers die verschillende rollen en permissies hebben. Een must voor een goed dashboard.

Content Management Systeem

Gebruik je Wordpress maar vind je het toch teveel overhead. Laat dan een maatwerksysteem bouwen die helemaal aansluit op jouw wensen en enorm schaalbaar is. Te denken valt bijvoorbeeld aan een content management systeem voor een weblog of een vlog.

Data conversie

Wil je overstappen van het ene systeem naar het andere systeem, maar is de data van het ene systeem niet compatible met de data van het andere systeem? Wij bouwen een conversie tool om je data foutloos over te zetten.

Live streaming

Wil je een livestream aanbieden op je website en heb je niet de vakkennis om dit te realiseren? Geen probleem Codecs heeft de nodige ervaring, tools en bandbreedte om live streams aan te bieden. Door de enorme ervaring kunnen wij live streams aanbieden voor de hele wereld met een lage latency.

Video bestanden converteren

Ben je nu telkens handmatig je video's aan het converteren naar het juiste formaat om deze op je website of in je app af te laten spelen? Dat kan veel gemakkelijker en volledig geautomatiseerd worden. Codecs heeft namelijk een server ontwikkeld in Golang die op de achtergrond video's kan converteren naar het gewenste formaat.

Geïnteresseerd?

Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvende offerte.

Vul het formulier in!

© 2014 - 2019 Codecs B.V.
Alle rechten voorbehouden.