Projecten

Codecs heeft al een flink aantal projecten gedaan. De projecten zijn inmiddels met veel succes in productie gegaan. Ze draaien soepel en zijn makkelijk te beheren door de klanten middels gebruiksvriendelijke dashboards.

Nieuwe features kunnen eenvoudig worden toegevoegd en getest voordat ze in productie gaan. Deployen is simpelweg het drukken op één knop en het deployment proces wordt gestart. Fouten worden snel gedetecteerd door automatische testen.

Hieronder staat een kleine opsomming van projecten die wij gemaakt hebben. Dit geeft een duidelijk beeld van waar wij toe in staat zijn.

Live streaming API

Live streaming API

Codecs heeft een live streaming platform ontwikkeld, die enorm schaalbaar is. Dit is noodzakelijk omdat elke gebruiker een publieke, groeps en privé stream kan starten op een eigen kanaal. Bij elke stream is er ook een live chat aanwezig. Door middel van het opzetten van Nginx Rtmp containers in Docker Swarm op meerdere servers en het gebruik van React.js + Redux op de client hebben we dit kunnen realiseren. De chat heeft een flink aantal rijen om de boekhouding van wie waar is goed en duidelijk bij te kunnen houden.

Video conversie API

Video conversie API

Het automatiseren van video conversie kan soms lastig zijn, doordat het converteren nogal een lang en duurzaam proces is. In Golang hebben wij een API ontwikkeld die met behulp van FFmpeg video's naar het juiste formaat converteert, screenshots maakt en metadata van de video opslaat. De video's worden in een rij gezet en één voor één geconverteerd. Doordat het converteren nogal een belasting is op de server, kan er ingesteld worden hoeveel video's er tegelijkertijd geconverteerd mogen worden.

Payment service API

Bitcoins

Voor een klant hebben wij een API ontwikkeld die het mogelijk maakt om een zeer gecompliceerde verdeling van gelden toe te staan. Tijdens de verdeling van de gelden wordt er niet afgerond, omdat er geen verlies van gelden mag zijn. Daarnaast moet de verdeling ook teruggedraaid kunnen worden. Afronden is dan niet handig. Daarnaast hebben wij een enorm flexibel permissie en rollen systeem ontwikkeld in het Laravel framework, waarmee de gebruiker op detail nivo geauthoriseerd kan worden.

Geïnteresseerd?

Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvende offerte.

Vul het formulier in!

© 2014 - 2019 Codecs B.V.
Alle rechten voorbehouden.